Hirdetés

Tom Clancy's The Division - fontos változásokat hoz az ingyenes update

|

Új játékmódokat és egy területet is ígér a The Division következő, 1.8-as verziószámú frissítése.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt jelent meg a Tom Clancy's The Division 1.7-es verziószámú frissítése, a fejlesztők pedig most be is jelentették a következő patchet egy trailer kíséretében.

A Resistance névre keresztelt update a korábbi csinosítgatásokkal ellentétben igen komolynak mondható, ugyanis két új játékmód is helyet kapott benne: a Resistance PVE módban négy ügynöknek kell visszavernie a hullámokban érkező ellenfeleket (tehát gyakorlatilag a klasszikus horda módról van szó), míg a Skirmish-ben két csapat küzd egymással, akik közül a legtöbb fraget gyűjtő lesz végül a győztes.

Tény, hogy ezek közül egyik sem különösebben korszakalkotó ötlet, de talán jót tesz majd némi változatosság azoknak, akik még kitartanak a játék mellett. A két új mód mellett megjelenik a West Side Pier nevű új terület is, ami magába foglalja a Camp Clinton közösségi teret is. A megjelenési dátumot pontosan még nem tudni, de a Ubisoft szerint a Resistance update valamikor ősszel érkezik meg.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok? Pörgetitek még a The Divisiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)