Hirdetés

Tom Clancy's The Division - holnap jön a Survival DLC

|

Úgy néz ki, a teszt sikeres volt, a Survival készen áll arra, hogy a nagy közönség is megismerje.

Hirdetés

Nemrégiben feléledt a The Division publikus tesztszervere, amin csak azok játszhattak, akik befizettek a Season Passre, és közülük sem mindenki. Mindenesetre elegen voltak ahhoz, hogy a Ubisoft tesztelni tudja a Survival DLC újdonságait, és megbizonyosodjon arról, minden rendben van vele.

PC-re és Xbox One-ra holnap, PlayStation 4-re pedig december 20-án jelenik meg a külön is megvásárolható csomag, mely egy olyan móddal bővíti a játékot, amiben a túlélésen van a hangsúly. Felszerelés nélkül, egy szál pisztollyal kezdünk, figyelnünk kell arra, hogy karakterünk ne hűljön ki, és ne haljon éhen. A hóvihar mellett veszélyt jelentenek más ügynökök is. 

Holnap egyébként patch is érkezik, ami egy új World Tiert, nem játékos karakterekhez kötődő, csak az 5-ös tierben vagy a Survival módban megszerezhető tárgyakat és más, érezhető és fontos változásokat hoz. További részleteket itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)