Hirdetés

Tom Clancy's The Division - csúsznak a DLC-k, hogy javítani tudják a játékot

|

A Ubisoft rájött, hogy az extra tartalom kevésbé fontos, mint a meglévők tökéletesítése.

Hirdetés

Március óta fut a Tom Clancy's The Division, és egy letölthető csomag már megjelent hozzá. Az Underground kielégítő lett, ha nem is kiemelkedő, viszont hozott magával néhány új problémát. 

A Ubisoft Massive döntésre kényszerült: vagy tartja magát az eredeti ütemtervhez, vagy elhalasztja a DLC-ket, hogy több ideje legyen a hibajavításra és az élmény fejlesztésére. Szerencsére utóbbit választották, így a következő csomag, a Survival nem nyáron, hanem valamikor később jelenik meg, a Last Stand pedig 2017 elejére csúszott 2016 teléről. Az 1.4-es frissítés most már a Survivaltől függetlenül, októberben jöhet. A csapat elsősorban a bugok javítására, a testreszabottabb lootokra, az ellenfelek ellenállóságának, valamint a gear setek, a fegyverek és a nehézség finomhangolására, az egyedül játszók élményének jobbá tételére, a Dark Zone és a PvP balanszolására, illetve a felhasználói visszajelzések hatására a minőség átfogó javítására koncentrál. Az, hogy az 1.4 konkrétan min változtat, egy szeptember 13-ai livestreamből derül majd ki. 

Játszotok még a játékkal? Várjátok a következő DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)