Hirdetés

Tom Clancy's The Division - rengeteg újítással érkezik a nagy áprilisi frissítés

|

Már csak kevesebb mint két hét van hátra a Division következő nagy tartalami csomagjáig, amivel megint alaposan átalakítják a játék képét.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor áprilisban jön majd a Division 1.8.1-es frissítése, a legutóbbi streamben azonban a pontos dátumot és a csomag tartalmát is elárulták a fejlesztők.

Hirdetés

Az április 12-én rajtoló update két új Global Eventet, két legendary nehézségen teljesíthető küldetést és 40 új Commendationt, valamint grafikai újításokat is hoz, így a jövőben Xbox One X-en 4K-ban, nagyobb grafikai részletesség és több extra látványbeli feature kíséretében próbálhatjuk megmenteni Manhattant.

Jó hír, hogy sokkal jobban esnek majd a Classified szett darabok és az Exotic itemek, a vendoroknál pedig random ládák helyett konkrét szettekből vásárolhatunk be. Számomra nagyon úgy tűnik, hogy ez egy "köszönjük, hogy eddig velünk voltatok, szedjetek össze mindent ami még hiányzik" gesztus a Ubisoft részéről, amivel előkészítik a Division 2 leleplezést az E3-on.

Ha kíváncsiak vagytok az összes részletre, itt tudtok szemezgetni a patch notesból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)