Hirdetés

Két Tom Clancy játékkal bővült az Xbox One kínálata

|

Ezen a héten a Ubisoft játékai költöztek Xbox 360-ról One-ra.

Hirdetés

Volt egy időszak nagyjából tíz évvel ezelőtt, amikor a Ubisoft bátran kísérletezgetett, megpróbálta új irányokba elvinni a Tom Clancy franchise-t. 

Hirdetés

Mint tudjuk, ez annyira nem jött be: sem az EndWar, sem a HAWX nem lett átütő siker. Rosszak sem voltak, csak hiányzott belőlük valami extra. Mindenesetre aki szerette őket, és rendelkezik bármelyik Xbox 360-as változatával akár lemezes, akár digitális formában, mától játszhat velük Xbox One-on is. Előbbi egy stratégiai játék, amiben kiemelt funkció volt, hogy hanggal lehet irányítani, utóbbi pedig egy modern, katonai, repülős akciójáték.

Sajnos a magyar Xbox Store-ból egyiket sem lehet már megvásárolni, de ha találtok valahol még használt dobozos példányt, azzal áthidalhatjátok ezt a problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)