Hirdetés

Tom Clancy’s EndWar Online - lehet jelentkezni a zárt bétára

|

Lezárult a Tom Clancy's Endwar Onlien alfa tesztje, de csakis azért, hogy belevethessük magunkat a zárt bétába. Ki szeretne csatlakozni?

Hirdetés

Még 2013 őszén jelentette be a Ubisoft, hogy jön a Tom Clancy's Endwar Online, ami egy ingyenes, böngészős MOBA és lényegében az eredeti EndWar mellékszálának tekinthető. 2014 nyarán már alfa státuszba lépett a projekt, nemrég pedig azt a hírt kaptuk, hogy véget ért ez a szakasz is. 

A Tom Clancy's EndWar Online fejlesztése új mérföldkőhöz érkezett, ugyanis már a zárt bétánál tart a folyamat. A tesztelés egészen november végéig fut majd, a résztvevők pedig többek között mindkét oldalon két új parancsnokot kapnak, belekóstolhatnak az új PvE módba (Special Operations), kipróbálhatják az új VIP rendszert, több karaktert indíthatnak egy szerveren és számos más fejlesztéssel is megismerkedhetnek. 

A Tom Clancy's EndWar Online zárt bétájára a hivatalos honlapon jelentkezhettek (Uplay fiók szükséges hozzá). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)