Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - új játékmenet-videón darál a Ghost egység

|

Két percnyi tömény lövöldözés érkezett egy új videóban, amiben azt láthatjuk, ahogy a Ghost Recon Breakpoint főszereplői egy ellenséges tábort számolnak fel.

Hirdetés

Mivel a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint mindössze két és fél évvel a Wildlands után már a kezünkbe is kerül, egyértelmű, hogy az új epizód nem fogja az alapjaitól újragondolni a szériát, de azért lesznek benne újdonságok. Erről árulkodik a legújabb játékmenet-videó is, amiben az előző epizód és általában a Ubisoft-játékok egyik központi pillérjének számítható küldetéstípust láthatjuk.

Hirdetés

A mindössze kétperces montázsban egy négyfős csapat tagjainak szemszögéből láthatjuk, milyen lesz felszámolni az októberben érkező rész gonoszai, a Wolves egyik táborát. Ugyan ilyen küldetést számos nyílt világú játékban láttunk már, újdonságként megjelenik néhány izgalmas ellenféltípus, egész pontosan a Ghost Recon Breakpoint sztorijának középpontjában lévő drónokat leshetjük meg akció közben - legalábbis amíg a csapat darabokra nem lövi őket.

Valószínűleg a játékmenetnek lesznek ennél jóval innovatívabb részei, de ezekkel minden bizonnyal a Ubisoft E3-as előadásán ismerkedhetünk majd meg - az első trailerben ígért a túlélőelemekre például kifejezetten kíváncsiak vagyunk.

Nektek eddig mennyire tetszik a Breakpoint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)