Hirdetés

Teljesen ingyen megnézhetjük, milyen lett az átdolgozott Ghost Recon Breakpoint

|

Élesedett egy nagyon fontos frissítés a játékhoz, amit mindenkinek meg akar mutatni a Ubisoft.

Hirdetés

Sajnos nem hozta a játékosok által elvárt szintet a tavaly megjelent Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, és a fejlesztők is rájöttek arra, hogy valami eléggé félrement. Így hát a csapat betervezett egy alapos átalakítást a játékhoz, amit már le is szállítottak, és még egy kis meglepetéssel is készültek azoknak, akik eddig csak gondolkodtak a játék megvásárlásán.

Hirdetés

Magyar idő szerint ma délelőtt 10 órakor vette kezdetét a Breakpoint ingyenes időszaka, amely során bárki díjmentesen belekóstolhat a taktikus lövöldébe három platformon is. A a PC-s játékosok a Uplayről, valamint az Epic Games Store-ról is letölthetik a játékot. PlayStation 4-en és Xbox One-on viszont vannak előfeltételei a dolognak, ugyanis előbbi esetében PlayStation Plus-előfizetés, utóbbinál pedig Xbox Live Gold tagság szükséges az díjmentes lövöldözéshez.

Az ingyenes időszak március 30-án, 17 órakor ér véget, szóval jó néhány nap áll rendelkezésetekre a játék próbálgatására. Ha megnéznétek, milyen állapotban van most a Breakpoint, látogassatok el ide, válasszátok ki a megfelelő platformot, és már le is tölthetitek a klienst.

Ti kipróbáljátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)