Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - a launch trailer felkészít minket a játékban váró kihívásokra

|

A Ubisoft még egy utolsó videóval emlékezteti a rajongókat, hogy miről is fog szólni a játék.

Hirdetés

Szinte már minden lényeges információt megtudhattunk a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointról, így már csak az van hátra, hogy végre megjelenjen, és felfedezhessük Aurorát. Erre még néhány napot várnunk kell, de addig is megnézhetjük a végső kedvcsinálót.

Hirdetés

A Breakpoint launch trailere gyakorlatilag mindent bemutat, amit a játékról előzetesen tudni érdemes. Találkozhatunk benne a Jon Bernthal által megformált rosszfiúval, Cole D. Walkerrel, valamint Wolves nevű magánseregével, akik tulajdonképpen Aurora önjelölt urai, és ránk vár a feladat, hogy elintézzük őket. Számos kihívással kell majd szembenéznünk, de szerencsére jól képzett katonákat irányítva vonulunk harcba, és a PvE mellett akár még egymással is összecsaphatunk a PvP módban.

A játék október 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamikor később pedig Google Stadián is elérhető lesz. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)