Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - fontos változtatások jönnek a nyílt bétában

|

A Ubisoft a zárt bétában érkezett rajongói visszajelzések alapján finomított jó néhány dolgon.

Hirdetés

A játékosok egy részének már volt lehetősége kipróbálni az idén megjelenő Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointot a zárt béta során, hamarosan pedig már bárki elviheti egy körre a Ubisoft új alkotását. Ráadásul a fejlesztők eszközöltek is jó néhány változtatást az előző tesztidőszak eltel idő alatt.

Hirdetés

A néhány nap múlva kezdődő nyílt bétában például sokkal jobb lesz már az irányítás, gyorsabban indul el és áll meg karakterünk, valamint a fegyvereket is fürgébben váltogatja. Ha ládanyitás vagy kocsiba szállás közben meggondolnánk magunkat, akkor már arra is lesz lehetőségünk, hogy megszakítsuk a folyamatot, így nem kell megvárnunk, amíg emberünk végrehajtja az utasítást. A Ubisoft a rohanás animációját is átdolgozta egy picit, ami így már sokkal realisztikusabban fest.

Továbbá a kézifék is jobban működik, mint korábban, ennek hála pedig egyszerűbben vehetjük be az éles kanyarokat. A mesterséges intelligencia működésén is csiszoltak egy kicsit a srácok, így az NPC-k valamivel okosabbak lettek, és remélhetőleg már nem fognak beakadni a falakba. A látvány is javult valamelyest, illetve az Extreme nehézségi szint jóval realisztikusabbá vált, aminek biztosan örülnek majd a komolyabb kihívásra vágyók.

A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Ti tesztek majd egy próbát a Breakpoint nyílt bétájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)