Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - kifejezetten a PC-s változatra fókuszál az új trailer

|

A Ubisoft készül néhány olyan aprósággal, amelyek sokat dobhatnak az asztali gépet használók játékélményén.

Hirdetés

Picivel több mint két hónap múlva vadonatúj résszel bővül a Ghost Recon széria, hiszen érkezik a Breakpoint, amiben ismételten elit katonák bőrébe bújhatnak a játékosok. Sokan valószínűleg konzolokon fognak taktikázni, de a fejlesztők a PC-s táborról sem feledkeznek meg.

Hirdetés

A játék teljes egészében optimalizálva lesz PC-re, és ha elég erős hozzá a gépünk, akkor akár 4K-s felbontásban is futtathatjuk azt, még az fps sem lesz korlátozva. Továbbá teljes egészében testreszabhatjuk az irányítást, és a Breakpoint még az AMD FidelityFX technológiáját is támogatni fogja. Különálló, PC-s benchmark programra szintén számíthatunk. Ha kíváncsiak vagytok a további extra funkciókra, csekkoljátok a stúdió videóját!

A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint október 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Google Stadián is játszható lesz később. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)