Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - indul a parti

|

A béta időszaknak hivatalosan is vége. Új név alatt folytatódik a küzdelem, melyhez a szükséges programot már a Steamen találjátok.

Hirdetés

Amíg készül a Tom Clancy’s The Division, addig sem kell nélkülöznünk a taktikai online lövöldéket. Itt van például a már hivatalosan is megjelent Ghost Recon Phantoms, mely eddig Ghost Recon Online néven működött.

A fejlesztők rengeteget dolgoztak az elmúlt hónapokban, hogy a közösség visszajelzései alapján finomítsák a játékmenetet, és minden tartalmat beépítsenek, amire csak szükségük lehet a virtuális katonáknak. A játék ingyenes, csak egy rövid regisztrációra lesz szükségetek. Az örömhírhez egy kis hangulatkeltőt is kaptunk.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms tehát megtalálható a játék hivatalos oldalán, vagy a Steamen. Ki fogja kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)