Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - egyelőre nem lehetséges battle royale módot rakni a játékba

|

Úgy tűnik, jó oka van annak, hogy a Ubisoft játékában még nem tette tiszteletét a népszerű játékmód.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds sikere után rengeteg fejlesztő gondolta úgy, hogy battle royale módot kell tennie saját játékába, és néha egész jól sikerült a dolog, hiszen elég csak a Fortnite Battle Royale-ra gondolni. A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands játéktere is remekül illene egy ilyen játékmódhoz, de nem valószínű, hogy a Ubisoft ki fogja használni ezt.

Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands hivatalos Twitter-csatornája egy rajongói üzenetre válaszolva magyarázta el, hogy miért nem lehetséges battle royale módot tenni a játékba.

A hivatalos válaszból megtudtuk, hogy komoly változásokat kéne eszközölni a játék struktúrájában, és egyéb technikai akadályok is vannak, ezekkel pedig jelenleg nem tudnak mit kezdeni. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre nem lesz battle royale a játékban, de nem kizárt, hogy a Ubisoft egyszer majd legyűri az akadályokat, és bekerül a népszerű játékmód.

Ti szívesen látnátok battle royale módot a Wildlands keretein belül, vagy nem kellene erőltetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)