Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - megérkezett a legújabb frissítés

|

Új karakterosztályok és pályák kaptak helyet a Ubisoft taktikai akciójátékának legújabb frisstíésében.

Hirdetés

A nagy hype ellenére végül nem hozta el a megváltást a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, de ettől függetlenül egy szórakoztató kooperatív lövöldét tett le az asztalra a Ubisoft, amihez becsülettel gyártják a frissítéseket.

Hirdetés

A mai napon jelenik meg a játék negyedik komolyabb frissítése, amelyben a különféle javítások mellett három új karakterosztály és három új map is bekerül a játékba: a Trapper csapdákkal lepi meg az ellenfeleket, a Guerilla egy support osztály, a Stalker pedig egy kifejezetten lopakodásra kihegyezett karakter.

A két pálya közül az egyik a The Refinery, amely egy hatalmas kokain labor, a másik pedig a Cliffside, amely a Santa Blanca főhadiszállására kalauzol el minket. Ha szeretnétek megnézni a változtatások teljes listáját, akkor nézzetek el ide. Nektek hogy tetszik? Nálatok pörög még a Wildlands?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)