Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - gameplay videókon a küldetések és a testreszabás

|

Az ismert YouTuberek belevetették magukat a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands játékmenetébe és több videóban mutatják meg, hogy milyen a missziók teljesítése, valamint a fegyverek és a karakter testreszabása a Ubisoft új játékában.

Hirdetés

Ez a hét bizony a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands jegyében telik. A GameStar különítménye egyenesen Párizsig repült, hogy kipróbálhassa a Ubisoft érdekesnek ígérkező lövöldéjét, miközben befutott a hivatalos gépigény és a béta időpontja is, melyhez két izgalmas trailer is dukált. 

Az egyik YouTuber, aki belekóstolhatott a Wildlandsbe, az Arekkz, aki két gameplay videóval is megörvendeztette követőit. Az elsőben nyolc percnyi összeállítást láthatunk a különböző küldetésekből két eltérő régión keresztül, míg a második a karakter- és fegyvercsinosítgatásra fókuszál, hiszen mindkettőt a kedvünk szerint alakíthatjuk: 

Természetesen a lövöldékben jártas Westie sem maradhatott ki a próbakörből, ő PlayStation 4-en nyüstölte kicsit a játékot és betekintést enged videójában a kooperatív játékmenetbe, valamint kicsit ő is belemegy a testreszabásokba: 

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenése március 7-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, de az első zárt béta már február 3-án elindul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)