Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - 5 órán át játszhatják ingyen a konzolosok

|

Akinek még nem volt alkalma kipróbálni a Ubisoft legutóbbi nyílt világú kalandját, az most megteheti, teljes szabadsággal. Persze csak korlátozott ideig.

Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands nem volt a Ubisoft legjobb játéka. Rengeteg problémával küszködött, de ha azokat el tudtad nézni, akkor minden hiányossága ellenére is egy szórakoztató coop taktikai lövöldét kaptál. Egy próbát mindenképpen megér, a konzolos játékosoknak ezért pénzt sem kell áldozniuk.

A demó nem egy ingyenes hétvégi cucc, akkor kezditek el, amikor akarjátok. Az egyetlen megkötés, hogy maximum 5 órányi játékidőt élvezhettek, utána pedig meg kell majd vennetek a játékot, ha folytatni akarjátok. Ezen kívül azonban a teljes tartalmat élvezhetitek, és bandázhattok is demós, vagy nem demós társakkal. Természetesen Xbox Live Gold vagy PlayStation Plus szükséges lesz a letöltéshez.

A játékról még márciusban írt egy teszt Paca, aki szerint a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands egy repetitív, de alapvetően élvezhető akciójáték volt. Olvassátok el, próbáljátok ki a játékot és mondjátok el a véleményeteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)