Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - az új frissítéstől szebben és stabilabban fut a játék

|

Egyre jobban közelítünk egy olyan állapothoz, ahol már tényleg normálisan futtatható, és véletlen összeomlások nélkül játszható az új Ghost Recon.

Hirdetés

A Ubisoft kiadott egy meglehetősen súlyos (5GB-ot nyomó) frissítést, ami a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands több problémáját is javítja. Kezdésnek már az biztató, hogy nem lesz több véletlen összeomlás.

A frissítés telepítése után nem fogunk fps-t veszíteni a mentés ikon felbukkanásakor, nem fog villogni a kép több GPU-s rendszereknél, és kijavítja a teljesen indokolatlanul felbukkanó alacsony felbontású textúrákat célzáskor.

A futási problémák megoldásán és az SMAA beállítás beépítésén kívül a patch megszünteti azt a bugot is, aminek köszönhetően XP-t lehetett farmolni egy félresikerült Co-op küldetéssel.

A patch részletes leírását megtaláljátok a Ghost Recon: Wildlands hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)