Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - mit várhatunk a megjelenés után?

|

A Wildlands megjelenésekor egy elég nagy világ nyílik meg a játékosok előtt, de az indulás után is lesznek még újdonságok, és nem csak azok számára, akik extra pénzt áldoznának.

Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands több nagyobb frissítést is fog kapni a megjelenést követően, és természetesen lesz hozzá megvásárolható szezonbérlet is, ami két nagy tartalombővítő csomagot kínál.

A Narco Roadban be kell majd épülnünk egy helyi csempészbandába, és őrült feladatokat és kihívásokat kell teljesítenünk a kedvükért. Ez inkább szórakoztató, lazább küldetéseket kínál majd új járgányok és ellenfelek mellett.

A Fallen Ghosts már valamivel komolyabb. A játékosok lezuhannak egy helikopterrel a világ túloldalán, ahol zsoldosok várják őket tárt karokkal. Cél a túlélés és az új képességek, fegyverek beszerzése.

A Season Pass több apró extrával is jár (mint például XP boostokkal), de aki nem veszi meg a bérletet, annak is lesz mit csinálnia a sztori után. Az első nagy tartalmi frissítéssel például bekerül a 4v4 PvP játékmód.

Emellett mindenki, aki bétázott és március 31-ig megveszi a játékot, hozzáférhet az áprilisban megjelenő, exkluzív Unidad Conspiracy kiegészítőhöz, ami extra küldetéseket ad. A Season Pass tulajok is megkapják.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenése 2017. március 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)