Hirdetés

A Ghost Recon Wildlands és a Skyrim is ingyen van a hétvégén

|

Ha még nem döntötted el, hogy kommandós vagy sárkányvadász akarsz lenni, akkor itt a remek lehetőség PC-re.

Hirdetés

Amennyiben nem tudod, hogy mit kezdj magaddal a hétvégén, javasoljuk a Steamet. Ott ugyanis jelenleg 2 játékot is letölthetsz ingyen és egész hétvégén nyomhatod mindkettőt. A The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition és a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands is kipróbálható.

Hirdetés

A mentéseid is megmaradnak, így egy teljes verzióval is onnan folytathatod majd a kalandot, ahol az ingyenes verzióban abbahagytad.

A Skyrim - Special Edition tartalmazza a játék minden DLC-jét és kapott egy kis grafikai tuningot is, a Wildlands pedig néhány napja kapta meg a második szezonját beindító tartalmi csomagját. Mindkettő megérhet egy letöltést még azoknak is, akik korábban már próbálkoztak velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)