Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - új küldetéseket hoz a legújabb frissítés

|

Az Operation Oracle új feladatot tartogat a számunkra.

Hirdetés

Nem véletlenül szerepelt a tavalyi "top 10 játék, ami jobb lett a megjelenés után" összeállításunkban a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, ugyanis a Ubisoft nyitott világú akciójátéka folyamatosan frissül, éppen ezért érdemes időről-időre visszanézni az új tartalmak bekerülésekor. 

Hirdetés

A legújabb update, az Operation Oracle május 2-tól tartogat tennivalót számunkra, ugyanis két új küldetést is teljesíthetünk: azt a feladatot kapjuk, hogy mentsünk ki egy mérnököt, akit a Unidad letartóztatott. A célszemély értékes információkkal rendelkezik az Egyesült Államok ipari titkairól, ezért minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy ezek kikerüljenek. A misszió során egy másik Ghosthoz, Cole D. Walkerhez csatlakozunk, akinek szintén megvannak a saját céljai, ráadásul az a Jon Bernthal alakítja, aki többek között a Marvel's The Punisher főszereplőjeként is hihetlenül badass.

Ahhoz, hogy részt tudjunk venni az új műveletben legalább a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands első küldetését teljesítenünk kell, ekkor magától feloldódik. A Montuyoc tartományban kezdődnek el, siker esetén pedig értékes jutalmakat zsákolhatunk be. A Wildlands ráadásul május 2. és 5. között ingyenesen játszható lesz, így bárki becsatlakozhat a mókába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)