Hirdetés

Tom Clancy's The Division - kedden jön az 1.7-es patch

|

A legutóbbi fejlesztői streamben bővebben kifejtették a Tom Clancy's The Division készítői, milyen újdonságok várnak ránk az 1.7-es frissítésben, illetve azt is, melyik nap számíthatunk a patchre.

Hirdetés

Csak megközelítő adataink vannak arról, hogy mennyien játszanak még a Tom Clancy's The Divisionnel, de a csapat egyelőre nem hagyta teljesen magára a játékot - igaz, forradalmian új tartalmakat régóta nem kaptunk. A következő, 1.7-es frissítés sem alakítja át alapvetően a játékot, de néhány érdekes újdonságot hoz azoknak, akik még aktívan járőröznek New York utcáin.

Hirdetés

Az új frissítésről kiderült, hogy jövő kedden, azaz augusztus 15-én landol és elhozza az első global eventet is. Ez egy hétig tart és néhány érdekes módosítót ad a The Division harcrendszeréhez, amik természetesen mindegyik ilyen esemény alatt mások lesznek. Ezeken az eseményeken azért is érdemes részt venni, mert az idejük alatt szerezhető ládákban elég nagy eséllyel találunk majd Classified vagy Set tárgyakat. A karakterünk erejét növelő cuccok mellett érkezik két új fajta kozmetikai cucc is: a felvarrókat az újfajta achievementek, a Commendationök megszerzésével oldhatjuk fel, illetve jönnek a maszkok is, de ezeket még nem mutatta meg a Massive csapata.

Szintén karakterünk külsejéhez kapcsolódik, hogy a Terminal egy új állomással bővül, ahol néhány alapvető, a karaktergeneráláskor kiválasztott tulajdonság mellett mindet átalakíthatunk. Emellett a Tom Clancy's The Division fizetős kozmetikai cuccait is megszerezhetjük egy új módszerrel. Az Encrypted Cahce ládák tartalmához akár valódi pénz kifizetésével is hozzájuthatunk, de akár a játékban is összegyűjthetjük a kulcsokat, amik a kinyitásukhoz kellenek. Továbbá eszközöl egy csomó balanszjellegű változtatást is a csapat, ezekről itt olvashattok.

Ti visszatértek kipróbálni a Global Eventeket, vagy arra vártok, hogy új sztoritartalmakkal jelentkezzen a Division?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)