Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - bejelentették a folytatást

|

Régóta sejthető volt, hogy a The Division 2 készül, de ma megjött a hivatalos megerősítés is.

Hirdetés

A készítők korábban többször is utaltak rá, hogy rengeteg potenciál van még a Tom Clancy's The Division világában, amit szeretnének kiaknázni, ezt pedig legkönnyebben egy folytatással tehetik meg, amelynek esetében már nem követik el azokat a kezdeti hibákat, mint az elődnél. 

Hirdetés

A Ubisoft ma hivatalosan bejelentette, hogy elsősorban a Massive Entertainment dolgozik a Tom Clancy's The Division 2-n, de besegít több más divízió (Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Bucharest és Shanghai) is. A játékot a Snowdrop Engine egy továbbfejlesztett változata futtatja majd, amely segít kiszolgálni a stúdió ambícióit. 

A kiadó egyúttal biztosított minket arról, hogy az első részt sem hagyják magára: két nagyobb frissítés még biztosan érkezik, amelyek globális eseményeket és még több Legendary nehézségű küldetést hoznak magukkal, valamint az Xbox One X update is úton van. 2018 júniusában pedig speciális achievementek is bekerülnek, amikkel The Division 2-es jutalmakat oldhatunk majd fel. 

További információkra az E3 2018-on számíthatunk, de reménykedünk abban, hogy felbukkan egy rövid trailer vagy legalább pár kép is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)