Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - számos új tartalomra számíthatunk a megjelenés után

|

A Ubisoft bemutatta, hogy milyen újdonságokkal fogják meglepni a rajongókat a játék legelső éve során.

Hirdetés

Jövő hónap közepén megjelenik a Tom Clancy's The Division 2, amiben remélhetőleg már a megjelenéskor is bőven lesz tartalom, de természetesen már sok extra is tervben van. A fejlesztők most meg is mutatták, mi mindennel készülnek.

Hirdetés

A Ubisoft közzétett egy videót, amiben leleplezik, hogy miféle újdonságok érkeznek majd a játék első évében. Például érkezik Tidal Basin, ami egy vadonatúj faction stronghold lesz, valamint kapunk még egy új, Operation Dark Hours nevű raidet is, ahol egyszerre akár nyolc játékos is lövöldözhet. Később még több tartalom érkezik, amelyek között akad olyan, ami kibővíti a sztorit is, ráadásul a jelek szerint a legtöbb extra mindenki számára ingyenes lesz.

Tervben van egy Year 1 Pass kiadása is, amivel a játékosok előbb hozzáférhetnek az újdonságokhoz, illetve bezsebelhetnek néhány exkluzív kozmetikai tárgyat is. Ha kíváncsiak vagytok az összes tervezett apróságra, akkor vessetek egy pillantást a Ubisoft videójára.

A Tom Clancy's The Division 2 március 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beszálltok majd a kalandba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)