Hirdetés

Tom Clancy’s The Division 2 - megérkezett az első DLC-epizód

|

A Ubisoft új tartalmakkal készült, többek között egy állatkertben is megfordulunk majd.

Hirdetés

Két dolog biztos a Ubisoftnál: az Assassin's Creed, és az, hogy folyamatosan új tartalmakkal tartják fenn az érdeklődést a játékaik iránt. Nincs ez másként a Tom Clancy's The Division 2 esetében sem, hiszen az utóbbi két hónapban jött új specializáció és minigun is, most pedig még több újdonságot kínál a játék legújabb frissítése, az Episode 1: D.C. Outskirts. 

Hirdetés

A patch legizgalmasabb része két vadonatúj küldetés, a Manning National Zoo és a Camp White Oak: míg előbbi esetében az Outcasts vezetőjét, Emeline Shaw-t kell legyűrnünk, aki egy állatkertben barikádozta el magát, utóbbiban pedig a Black Tusk tagjaival kell elbánnunk az erdő mélyén. Új funkciót is kaptunk az "Expeditions" képében, amellyel még felfedezetlen helyszínekre kalandozhatunk el Washington D.C. környékén, és új tennivalókba, érdekességekbe futhatunk bele. Kaptunk hozzá némi kedvcsinálót is: 

Fontos megemlíteni a Shepherd jutalmazási rendszert is, amellyel azt ösztönzik, hogy segítsünk a bajba jutott ügynökökön; új nehézségi fokozatot kapott az Operation Dark Hours raid; új exotic tárgyak és fegyverek kerültek be (például a Diamondback Exotic Rifle); finomhangolták a skilleket; fejlesztették a craftingot; számos hibát javítottak. Persze ez csak töredéke annak, amit az aktuális update-be zsúfoltak, itt tudjátok részletesen átböngészni a frissítések listáját. Az új küldetéseket most még csak a Year 1 Pass tulajdonosai élvezhetik, a többieknek egy hetet kell várni, ők július 30-ától eshetnek neki a feladatoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)