Hirdetés

Újra hasznosak lehetnek régi Exotic cuccaink a The Division 2-ben

|

Nemsokára egy vadonatúj, eléggé jónak tűnő funkcióval bővül a Ubisoft játéka.

Hirdetés

Számos egyéb, továbbra is aktív játéka mellett a Tom Clancy's The Division 2-vel is foglalkozik még a Ubisoft, hiszen például előző hónapban érkezett is hozzá egy méretesebb kiegészítő. Rövidesen pedig befut egy frissítés, aminek egyik újdonsága kifejezetten érdekesnek hangzik.

Hirdetés

Ha semmi nem szól közbe, akkor április 21-én megérkezik a The Division 2 legújabb frissítése, ami a hibajavítások és friss tartalmak mellett bevezet egy olyan funkciót is, amellyel ismét hasznossá varázsolhatjuk a korábban megszerzett, kis szintű Exotic cuccainkat. A Reconfigure opciónak hála ugyanis akár 40-es szintűre is felturbózhatjuk ezeket a tárgyakat, amik így új tulajdonságokat kapnak, és ismét jól jöhetnek a tűzpárbajok során.

Mielőtt azonban belevágnánk korábbi tárgyaink felújításába, be kell szereznünk az ehhez szükség tervrajzokat, amiket egy árustól, Iyanától vásárolhatunk meg. Ha felkészülten szeretnétek várni az új patchet, akkor erősen ajánlott elolvasni a Ubisoft hivatalos bejegyzését, amiben minden fontos tudnivalót megtalálhattok az új Reconfigure lehetőségről.

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)