Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - tartogat még meglepetéseket Washington

|

Hiába néztek be a játékosok már szinte minden egyes kis zugba, vannak még olyan titkok a játékban, amelyeket eddig nem fedtek fel.

Hirdetés

Nem unatkoznak a The Division 2 ügynökei a virtuális Washingtonban, hiszen bőven akadnak teljesítendő missziók és darabokra lőhető ellenfelek a városban. Sőt, olyan apró rejtélyek is vannak még, amelyek csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket.

Hirdetés

A rajongók korábban több különleges dolgot is megtaláltak már a játékban, mint például az Elite Hunterek gyűjthető maszkjait, vagy épp Cassie Mendozát, aki menő cuccok árusításával foglalkozik, és egyáltalán nem egyszerű rábukkanni. Persze ez nem azt jelenti, hogy már nem érhet meglepetés bennünket Washington utcáit járva.

A Ubisofthoz tartozó Red Storm Entertainment kreatív rendezője, Terry Spier ugyanis azt nyilatkozta nemrég, hogy vannak még olyan titkok a listán, amelyek továbbra is ott lapulnak a városban, és várják a kíváncsi játékosokat.

Ti találtatok már érdekességeket a The Division 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)