Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - akár a függetlenségi nyilatkozatot is ellophatjuk a játékban

|

A játék egy mellékküldetésében az a feladat, hogy szerezzük meg az Egyesült Államok egyik legfontosabb dokumentumát.

Hirdetés

Hamarosan hivatalosan is megjelenik a Tom Clancy's The Division 2, ám előtte a fejlesztők indítottak még egy bétát a játékosok számára, ezerrel pörög a hétvégén (amikor éppen nem vágja ki a szerver a játékosokat). A kipróbálható tartalmak között van egy olyan misszió, ami nem mindennapi feladattal bízza meg a játékosokat.

Hirdetés

A játékban lévő National Archives épületénél van egy elég érdekes mellékküldetés, amely során az a feladatunk, hogy megszerezzük az Amerikai Egyesült Államok függetlenségi nyilatkozatát. Az archívumba belépve először el kell bánnunk néhány rosszfiúval, aztán mindössze annyi a dolgunk, hogy behajítjuk a több száz éves dokumentumot a táskánkba, és elvisszük egy közeli bázisra.

Nem tudjuk biztosan, hogy a Ubisoft honnan vette az ötletet ehhez a misszióhoz, de simán elképzelhető, hogy a srácok látták A nemzet aranya című filmet, amiben Nicolas Cage karaktere szintén erre a feladatra vállalkozott, csak épp nem ennyire posztapokaliptikus környezetben. A játékban egyébként pusztán szentimentális okokból kell megkaparintanunk az iratot, szóval nem kell rejtett nyomok után kutakodnunk, mint ahogy az a filmben történt. Bárhogy is, ötletes misszió, érdemes kipróbálni, amíg pörög a béta. Ha pedig inkább csak azt néznétek, hogyan birkózik meg Kaci a The Division 2 kihívásaival, akkor íme egy kis néznivaló:

Nektek hogy tetszik eddig a játék? Adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)