Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - új specializációval bővül a játék

|

A minigunnal csatába vonuló Gunner egy igazi gyilkológép, viszont ennek azért komoly ára lesz.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 végjátékának fontos részét képezik a különböző specializációk, amelyek gyakorlatilag kasztokat jelölnek, így mi dönthetjük el, milyen szerepet szeretnénk játszani az egyes missziók során. Nemsokára pedig egy teljesen új variációval bővül a felhozatal.

Hirdetés

A jövőben már nem csak a Sharpshooter, a Survivalist, valamint a Demolitionist specializációk közül választhatunk, ugyanis érkezik egy vadonatúj lehetőség, a Gunner. Ahogy az elnevezésből is kiderül, ennek a kasztnak nagyjából az lesz a feladata, hogy apró darabokra lője ellenfeleit, egészen addig, amíg van lőszer a fegyverben. A Gunner egyedi csúzlija egy minigun lesz, ami egyrészt nagyon komoly pusztításra képest, másrészt pedig például extra védelmet is nyújt a karakternek, tehát ezt választva mi lehetünk csapatunk tankja.

Persze hátránya is van a dolognak, mert a Gunner nem bújhat fedezék mögé, és nem is bukfencezhet a földön, tehát mindössze annyit tehet, hogy megállíthatatlanul vonul előre. A specializációhoz tartozó különleges képesség a Banshee nevet kapta, és a segítségével összezavarhatjuk ellenfeleinket, akik így előtántorognak a fedezék mögül, egyenesen bele a lövedékeinkbe. Természetesen a Gunner is rendelkezik majd saját skillfával, valamint a minigun mellett lesz egy P320 XCompact pisztolya is.

A Gunner feloldása picit nehezebb lesz, mint a többié, mert egy ötrészes kihívássorozat teljesítésével szerezhetjük meg, viszont a szezonbérlettel rendelkezők automatikusan megkapják. A tervek szerint június 4-én érkezik meg a kaszt a tesztszerverre, és valamikor még ebben a hónapban bekerül a játék rendes változatába is.

Nektek melyik a kedvenc specializációtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)