Hirdetés

Egy ideig most ingyenes a Tom Clancy's The Division 2

|

A Ubisoft minden játékost meginvitál, hogy segítsenek kitakarítani Washington DC-t.

Hirdetés

A Ubisoft tesz róla, hogy annak is meghozza a kedvét a Tom Clancy's The Division 2 kipróbálásához, aki eddig ódzkodott tőle, hiszen nemrég nevetségesen olcsóvá tette PC-re a nyílt világú lövöldét, ezúttal pedig egy újabb ingyenes hétvégét kínál a játékosoknak. Persze nem ez az első ilyen alkalom, de miután a Ubisoft tanult az előző rész hibáiból és rengeteg tartalommal, teendővel tömte meg a folytatást, nem érdemes kihagyni egyetlen lehetőséget sem a potyajátékra. 

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy - hazai idő szerint - február 27. reggelétől egészen március 2. reggeléig szabadon futkározhat mindenki a poszt-apokaliptikus Amerikai Egyesült Államok fővárosában, és az ingyenes időszak alatt a teljes játék elérhető lesz PC-n (Uplay/Epic), PS4-en és Xbox One-on, noha a kiegészítőkről nem tettek említést. A próbaidőszak során egyébként folytathatjuk a korábban megkezdett állásunkat, ráadásul ha le szeretnénk csapni a teljes játékra és a következő csomagra, a Warlords of New Yorkra, akkor azt is kedvezménnyel tehetjük meg. Íme egy kis animációs ízelítő a kiegészítőből: 

Warlords of New York március 3-án válik elérhetővé PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és valamikor később a hónapban Google Stadiára is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)