Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - egy hiba gyakorlatilag használhatatlanná tesz néhány képességet

|

A játékosok felfedeztek egy bugot, amitől elég problémás lehet több skill aktiválása is.

Hirdetés

Hivatalosan ma van a Tom Clancy's The Division 2 megjelenésének napja, habár a játékosok egy része már korábban elkezdhette nyüstölni a washingtoni kalandot. Néhányan pedig egy olyan jelenségről számoltak be, ami elég kellemetlen lehet akció közben.

Hirdetés

Több sztori is kering a Redditen, miszerint egy hiba miatt a jelzettnél sokkal rövidebb ideig maradnak aktívak bizonyos képességek. A játékosok beszámolója szerint csak néhány másodpercig maradnak aktívak ezek a skillek, és a teljes cooldown idő helyett csak 15 másodpercet kell várni, amíg újra használhatjuk a dolgot. Úgy tűnik, a bug csak az olyan képességek használatakor jelentkezik, amelyek hosszabb ideig maradnak bekapcsolva. Ilyen például a pajzs, aminek az a célja, hogy felfogja a felénk száguldó lövedékeket, de ha néhány pillanaton belül eltűnik, akkor eléggé pórul járhatunk.

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)