Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - hangulatos lett a magyar feliratos launch trailer

|

A Ubisoft a megjelenés előtti utolsó előzetessel szeretné meghozni a kedvünket Washington megmentéséhez.

Hirdetés

Már akkor láttuk, hogy a Tom Clancy's The Division 2 képében ismét valami piszkosul szórakoztatót tesz le elénk az asztalra a Ubisoft, amikor kipróbáltuk, azóta pedig az újabb előzetesekkel és gameplay videókkal csak tovább nőtt a bizalmunk és a remény, hogy a fejlesztők ezúttal nem fogják elkövetni azokat a hibákat, amiket az előd esetében (még az endgame tartalmakra is figyelnek). 

Hirdetés

Speciális ügynökként ismét ránk hárul a feladat, hogy helyreállítsuk a rendet és óvjuk a védteleneket, ezúttal azonban nem a havas Manhattanben, hanem a jóval naposabb Washington kamatoztathatjuk túlélési képességeinket. A Ubisoft a játék minden területén fejlődést ígér, az izgalmasnak tűnő kampány mellett pedig három különböző Fekete Zóna is várja a szórakozásra vágyó játékosokat. Nézzétek meg a Tom Clancy"s The Division 2 magyar felirattal ellátott launch trailerét és döntsétek el, hogy tetszik-e: 

A Tom Clancy"s The Division 2 március 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)