Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - lehet, hogy máris gyengítik az első raidet

|

A konzolosoknak eléggé meggyűlt a bajuk a játék legelső raidjével, de a fejlesztők szerencsére figyelnek a visszajelzésekre.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 játékosai nem igazán boldogultak az első raiddel PlayStation 4-en és Xbox One-on, de azért akadtak olyanok, akiknek sikerült teljesíteniük a kihívásokat. Viszont a rajongók azt kérték a Ubisofttól, hogy gyengítsenek egy kicsit a dolgon, és a stúdió bizony meg is hallotta a segítségkérést.

Hirdetés

A játék Reddit-oldalán a csapat egyik képviselője, egy bizonyos Johan elárulta, hogy a raidet direkt úgy tervezték meg, hogy a franchise történetének legkomolyabb kihívását nyújtsa, így teljesítéséhez gyakorlatilag elengedhetetlen a csapaton belüli koordináció és kommunikáció. Azonban hozzátette még, hogy figyelnek a rajongók visszajelzéseire a nehézség kapcsán, és előfordulhat, hogy módosítgatnak majd ezt-azt rajta.

Ti örülnétek, ha könnyebbé válna az Operation Dark Hours?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)