Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a konzolosoknak még mindig nem sikerült kipucolniuk az első raidet [FRISSÍTVE]

|

A rajongók nem boldogulnak az Operation Dark Hoursszal PlayStation 4-en és Xbox One-on, így most a Ubisoft segítségét kérik.

Hirdetés

Frissítve: Friss információk alapján úgy tűnik, hogy időközben már sikerült néhány konzolos játékosnak is teljesítenie a raidet, ugyanis PlayStation 4-en két nyolcfős csapat végzett vele, egy brigád pedig sikerrel járt Xbox One-on is.

Eredetileg írtuk: Befutott a Tom Clancy's The Division 2-be a legelső raid, aminek legyűréséhez mindössze néhány órára volt szüksége az első PC-s csapatnak. Viszont nem minden platformon ilyen rózsás a helyzet, ugyanis a konzolosok továbbra sem tudják átverekedni magukat a kihívásokon.

Hirdetés

PC-n nem annyira nehéz teljesíteni az Operation Dark Hours végső összecsapását, de PlayStation 4-en és Xbox One-on elég sok gondot okoz a játékosoknak az utolsó boss. A harc során nagyon gyorsan kell reagálni, illetve a pontos célzás is fontos, és ezt bizony kontrollerrel nem könnyű kivitelezni. Így hát a játékosok most azt szeretnék, hogy a Ubisoft változtasson néhány apróságon.

Egy Reddit-felhasználó szerint változtatni néhány dolgot a harcon a játék konzolos verzióiban, így kompenzálva a platformok között különbségeket. A játékosok egyébként annyira nem bírnak a dologgal, hogy kínjukban már szimplán csak viccelődnek az egésszel, szóval tényleg elég komoly a helyzet. Valaki szerint például így néz ki a raid konzolon:

This is what the raid looks like on console! from r/thedivision

A Ubisoft egyelőre nem kommentálta a helyzetet, úgyhogy várjuk, hogy miként reagálnak a rajongók kéréseire. Ti megpróbálkoztatok már a raiddel valamelyik konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)