Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - mindössze néhány óra kellett a legelső raid leveréséhez

|

Egy streamer és csapata nem sokat késlekedett, és már a megjelenés után egy kicsivel végzett az Operation Dark Hoursszal.

Hirdetés

Rengeteg tennivaló akad a Tom Clancy's The Division 2-ben már a kezdetek óta, de a Ubisoftnak természetesen már egy csomó terve van a jövőbeni tartalmak kapcsán. Nemrég például megérkezett az első raid, amit gyorsan ki is pucolt egy brigád.

Hirdetés

Elég sok izgalmat tartogat az Operation Dark Hours nevű raid, amely során temérdek Black Tusk katonán kell keresztüljutniuk a játékosoknak egy reptéren, hogy aztán megpróbálhassák legyűrni a végső bosst, ami gyakorlatilag egy hatalmas, drónokat köpködő teherautó. Egy Marcostyle nevű streamernek és csapatának, a POG klánnak azonban elég hamar sikerült végeznie a dologgal, hiszen mindössze öt órával a megjelenés után már át is verekedték magukat a raiden. Természetesen a legjobb, legelhivatottabb rajongókról beszélünk, nem fog mindenkinek ilyen gyorsan menni.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes kalandra, akkor azt itt nézhetitek vissza, alább pedig a bossharc utolsó pillanatait láthatjátok.

Ti megpróbálkoztatok már a raiddel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)