Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - jövő héten nyílik a tesztszerver

|

Ahogy az előző rész, úgy ez az epizód is kapni fog egy tesztszervert, ahol bugok és balanszproblémák után vadászhatunk majd.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 publikus tesztszervere (PTS) egy külön kliensen keresztül lesz elérhető, amit csak a PC-s ügynökök tudnak majd letölteni. Segítségével a legújabb tartalmi frissítést tesztelhetjük majd még megjelenés előtt.

Hirdetés

Első körben az április 25-én érkező csomag fog felkerülni a tesztszerverre. Itt mindenki kipróbálhatja majd a legtöbb újdonságot, leszámítva a Dark Hours raidet, mert azt a Ubisoft nem szeretné idő előtt elspoilerezni. A többi tartalom kapcsán a cél bugok és balansz esetleges problémáinak felkutatása. Természetesen ezúttal sincs NDA vagy bármilyen megkötés a PTS kapcsán.

Ugyan a tesztszerver külön kliensen és külön szerverkörnyezetben fog működni, a karaktereink másolatait megtaláljuk majd ott is, így nem kell elölről kezdenünk a játékot a tesztelgetéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)