Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - először a képességeket érintő bugot javítják

|

Jelenleg a bug kigyomlálása az elsődleges feladat a csapat számára, szóval remélhetőleg hamarosan sikerrel is járnak.

Hirdetés

Van a Tom Clancy's The Division 2-ben egy olyan hiba, amitől nem igazán lehet használni bizonyos skilleket, és ez eléggé megkeseríti a játékosok életét. Azonban úgy tűnik, a Ubisoft már gőzerővel dolgozik a probléma elhárításán, ami mindenképp jó hír.

Hirdetés

A stúdió egyik munkatársa, Chris Gansler a játék hivatalos fórumán erősítette meg, hogy jelen pillanatban a bug kijavítása a legfontosabb feladat számukra. Viszont nem szeretnék azt, hogy a javítással együtt más hibák üssék fel a fejüket, ezért előfordulhat, hogy picit hosszabb ideig tart a folyamat. Ám a tervek szerint a patch más apróságokon is javít majd, szóval remélhetőleg tényleg megéri várni rá.

Titeket mennyire zavar a játékban ez a hiba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)