Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - az új trailerből kiderült, mikor rajtol el az előrendelők bétája

|

A tervek szerint a játékosok egy része már jövő hónap elején kipróbálhatja a Ubisoft vadonatúj játékát.

Hirdetés

Tavasszal megérkezik a Tom Clancy's The Division folytatása, amiben a játékosok az Egyesült Államok elég ramaty állapotú fővárosába látogatnak el. Ráadásul akik bizalmat szavaztak a Ubisoftnak, és már előrendelték a játékot, azok nemsokára tehetnek is egy próbát vele.

Hirdetés

A Ubisoft közzétett egy vadonatúj videót, ami a játék történetéről mesél egy kicsit. A trailerből megtudhatjuk például azt, hogy milyen kalandok várnak ránk a szebb napokat is látott Washington, D.C.-ben, illetve az is kiderült, hogy a fejlesztők készülnek egy privát bétateszttel az előrendelők számára.

A móka február 7-től egészen 10-ig tart, és azok vehetnek részt rajta, akik előrendelték a játék valamelyik változatát az Epic Games Store-on, vagy korábban egy másik játékos platformon. Az említett trailer már magyar felirattal is elérhető. 

Nektek hogy tetszik eddig a Tom Clancy's The Division 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)