Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a Ubisoft kifejtette, hogyan lesz jobb az elődjénél

|

A Ubisoftnál is tudják, hogy a The Division első változata nem sikerült tökéletesre, de a második rész fejlesztéséhez már sokkal több tapasztalattal fogtak hozzá.

Hirdetés

A The Division megosztóra sikeredett, bár így is az egyik legjobban fogyó Ubisoft cím lett. A kezdetekben a játékosok hamar otthagyták a számos hiba és kevés end-game tartalom miatt. A fejlesztők tisztában vannak az első rész hibáival, és mindent megtesznek, hogy ezeket ne kövessék el újra a folytatásban.

Hirdetés

Ennek fényében számos finomítást eszközölnek a tartalmak eloszlásán. Yves Guillemot, Ubisoft CEO ígérete szerint már a The Division 2 korai szakaszában is megfelelően el lesznek látva a játékosok, továbbá a megjelenést követő egy évben is folyamatosan érkeznek majd a frissítések annak érdekében, hogy hosszútávon is élvezetes legyen a játék.

Az end-game is komoly fókuszt kapott a folytatás fejlesztése során, nem fogunk olyan hamar ledarálni mindent, mint anno. A Ubisoftnál figyelembe veszik a játékosok visszajelzéseit és azok alapján próbálják formálni az új részt.

Ti mit vártok a The Division folytatásától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)