Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - több ubisoftos játék is elrejtőzött benne

|

A Division világának túlélői nagy Ubisoft-rajongók lehetnek, mert mással se játszanak, mint a For Honorrel és a Grow Home-mal.

Hirdetés

Most, hogy a Tom Clancy's The Division 2 szépen lassan egyre több játékos számára válik elérhetővé, elkezdtek jelentések érkezni easter eggekről. Első körben 2 Ubisoft játékot találtak meg a rajongók a coop lövöldébe ágyazva.

Hirdetés

Ahogy haladunk a játékban, egyszer csak elérhetővé válik a Theatre Settlement, aminek egyik szekciója, a videojátékos helyiség nagy népszerűségnek örvend. Itt pár kis srác jól rá van kattanva a For Honorre, amit egyébként meg is tudunk érteni (mondjuk arra kíváncsiak lennénk, hogy a posztapokaliptikus Amerikában éppen ki üzemelteti a szervereket, de mindegy is).

Akik éppen megunták a monitorbámulást, azok félrevonulhatnak a számtalan összehordott társasjátékkal. A kupac tetején egy ismerős borító fogad minket: a Grow Home szintén egy Ubisoft cím.

A For Honor és a Grow Home easter eggek már visszatérő poénok, a The Division első részében is felbukkantak. Ennek leginkább az lehet az oka, hogy ezek a játékok akkor még új címnek számítottak az első Divisionnel együtt. A későbbi játékok természetesen nem jelentek meg a játék világában, volt más dolga a kiadónak.

Holnap világszerte mindenki számára elérhetővé válik a Tom Clancy's The Division 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)