Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - egy időre elbúcsúzhatunk az új játékmódtól

|

Ideiglenesen nélkülözni leszünk kénytelenek az Expeditions küldetéseket, de mindez a mi érdekeinket szolgálja.

Hirdetés

Múlt hónapban debütált a Tom Clancy's The Division 2 tartalmi frissítése D.C. Outskirts címmel, melynek részét képezte a háromfelvonásos Expeditions aktivitás is. Ennek keretében új helyszínre tehettük be a lábunkat izgalmas zsákmány reményében. Nos, az említett funkció a mai nappal kikerül a játékból, de nem kell félni, csak átmenetileg. Tessék szépen visszarakni a kiegyenesített kaszákat a fészerbe.

Hirdetés

Az ok egyébként meglehetősen prózai: az Expeditions bemutatkozásával párhuzamosan életre kellett volna kelnie az egyéni kihívásokat nyújtó Mastery-rendszernek, csakhogy egyszerűen nem készült el időben. Emiatt a fejlesztőknek muszáj volt választaniuk; visszatartják az expedíciókat, vagy megmutatják mindet a közönségnek az eredeti ütemtervet követve. Így aztán hetente egy-egy adagot tettek hozzáférhetővé, és mivel már a teljes ciklus végére értünk, eltávolítják azokat. A játékosok egy része zokon vette a lépést, úgy értelmezte, hogy a DLC időkorlátos volt, és ezért nem állt módjukban kipróbálni. Most pedig csillapíthatja az indulatokat a kommunikációért felelős csapat minden fórumon, ahelyett, hogy előre kommunikálta volna, mire lehet majd számítani, és miért is jó az, ha az expedíciók újrajátszása nem válik pár forduló után unalmassá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)