Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - három új felszerelés szettre bukkantak a játékosok

|

Valószínűleg a következő frissítéssel érkeznek az újdonságok, szóval hamarosan elég ütős cuccokban mászkálhatunk Washington utcáin.

Hirdetés

Már jelenlegi állapotában is elég tartalmas játék a The Division 2, de persze a Ubisoft szorgos fejlesztői folyamatosan dolgoznak a további extrákon. Nemsokára például mindhárom specializációhoz érkezik egy-egy ütős szett.

Hirdetés

A játék tesztszerverén már elérhetők az új cuccok, és WiLLiSGaming videójának köszönhetően meg is nézhetjük, mi mindent tudnak. Mivel szettekről van szó, így értelemszerűen minél több darabot aggatunk magunkra, annál jobb bónuszokat kapunk. A Survivalist specializáció felszerelése például a Tip of the Spear nevet kapta, és a Pulse képesség köré épül fel.

A Demolisionist szettje, a Negotiators Dilemma azoknak a játékosoknak kedvez majd, akik tankként szeretnek játszani, ugyanis növeli a páncélt és az életerőt is. Természetesen a Sharpshooterek sem maradnak újdonság nélkül, hiszen az Aces & Eights felszerelések viselésével sokkal halálosabb lövész lehet belőlük.

Az új cuccok várhatóan májusban érkeznek meg a játékba, és elképzelhető, hogy addig még csiszolnak a működésükön a fejlesztők. Ha még több apróságot szeretnétek megtudni a szettekről, akkor feltétlenül csekkoljátok WiLLiSGaming videóját, amiben minden egyes extráról és perkről szó esik.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)