Hirdetés

Még hógolyót lövő fegyvert is szerezhetünk a The Division 2 ünnepi eseménye során

|

A mókás apróságok mellett egy olyan játékmód is bekerül a következő The Division 2 frissítéssel, amellyel csak a legjobb játékosoknak érdemes megpróbálkozniuk.

Hirdetés

Közeledik a karácsony, ami egyben azt is jelenti, hogy szép lassan rengeteg játékban elindulnak az ilyen-olyan, különleges eventek. A Tom Clancy's The Division 2 sem kivétel, pedig a játék elődjével ellentétben nem az ünnepi szezonban játszódik. Nem is csak könnyed, ünnepies hangulatú újdonságokkal készülnek a fejlesztők.

Hirdetés

Jövő hét elején élesedik a játék legújabb, 6.1-es frissítése, aminek az egyik legérdekesebb része a karácsonyi esemény, vagyis a Situation: Snowball lesz. Ennek keretén belül például ünnepi köntösbe bújik a játék menüje, és mindenki kap egy ajándékcsomagot, ami egy Mikulás sapit, valamint három egyéb felszerelést rejt. Továbbá ha sikerül végeznünk a Hoarder nevű NPC-vel, akkor megkaparinthatjuk a The Sleigher nevezetű fegyvert, amit használva hógolyókkal sorozhatjuk meg ellenfeleinket, összezavarva őket.

A patch másik nagy újdonsága a Hardcore mód, ami jóval nehezebbé teszi a washingtoni kalandot, hiszen karakterünk például nem éledhet újra, ha egyszer elhalálozik. A fejlesztők szerint még nincs végleges állapotban ez a nehézségi fokozat, szóval egyelőre bétaként kell tekintenünk rá.

A 6.1-es frissítés jövő hét kedden, azaz december 10-én élesedik, és ha kíváncsiak vagytok az összes újdonságra, feltétlenül látogassatok el ide, vagy lessétek meg a Ubisoft tegnapi élő adását, ahol részletesen be lett mutatva minden.

Ti játszotok még a The Division 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)