Hirdetés

Igazi rosszfiú-vadászatra indulunk a The Division 2 Warlords of New York kiegészítőjében

|

Visszatérhetünk New Yorkba, ám a város egészen másmilyen már, mint az első részben.

Hirdetés

Megtörtént a Tom Clancy's The Division 2 új kiegészítőjének hivatalos leleplezése, és ugyan korábban már kiszivárogott néhány részlet az újdonságokról, azért bőven tartogatott izgalmakat a Ubisoft bemutatója. A New York-i kaland során igazi kemény arcokkal fogunk szembemenni.

Hirdetés

A Warlords of New York kiegészítőben az lesz a legfőbb feladatunk, hogy levadásszunk egy Aaron Keener névre hallgató fickót, aki korábban a The Division ügynöke volt, ám a szervezet magára hagyta a Dark Zone-ban, amitől picit bekattanhatott. A neve ismerős lehet azoknak, akik játszottak az első résszel, ugyanis már abban sem igazán tartozott a jók közé Keener. Mostanában pedig leginkább azon munkálkodik, hogy káoszt okozzon, ahol csak megfordul.

Keener átvette az uralmat Lower Manhattan felett, de hamar talált társakat is magának a gaztettek megvalósításához. Összesen négy fő csatlósa van, akik testvériesen felosztották maguk között a területet. Szóval ha meg szeretnénk találni az exügynököt, akkor először le kell számolnunk majd a tisztjeivel, akik bizony nem tűnnek könnyen ijedő típusnak, ráadásul kisebb seregeket gyűjtöttek maguk köré.

A cselekmény tehát elég izgalmasnak ígérkezik, ráadásul New Yorkban nem nagyon szívlelik már a The Division ügynökeit, tehát valószínűleg a civilek sem lesznek túl kedvesek velünk. Komoly mennyiségű újdonság is érkezik a kiegészítővel, tehát bőven lesz miért átküzdenünk magunkat az új kalandokon. Többek között kitolódik 40-re a maximálisan elérhető szint, és sok minden megváltozik a felszerelésünk menedzselése kapcsán is, aminek hála hatékonyabb állíthatjuk össze majd saját buildünket.

A fentieken túl bevezetésre kerül még egy végtelen fejlődési rendszer, az úgynevezett SHD szint, illetve természetesen temérdek új felszerelést, valamint fegyvert is kapunk. Átalakul a Dark Zone-ok működése is, ugyanis a Ubisoft visszatér egy szimplább megoldáshoz, hogy ismét jutalmazóbb legyen a játékosok közötti interakció, legyen szó akár egymás levadászásáról vagy egy erősebb ellenféllel szembeni összefogásról.

A kiegészítő megérkezte után bevezetésre kerülnek a szezonok is. Ezek tulajdonképpen három hónapig tartó játékbeli események lesznek, amelyek során mindig más-más célpontot kell felkutatnunk és kiiktatnunk. Emellett további narratív tartalmakat és egyedi jutalmak is kapunk, tehát úgy tűnik, a fejlesztők tényleg igyekeznek elérni, hogy egy percig se unatkozzunk. Az első szezon a kiegészítő rajtja után egy héttel veszi kezdetét, és az embervadászat mellett különböző kihívásokat is teljesíthetnek majd az ügynökök.

A Warlords of New York tartalmainak eléréséhez értelemszerűen meg kell vásárolni a kiegészítést, továbbá szükséges még, hogy meglegyen a 30-as szint és a World Tier 5. A fentiek tekintetében úgy tűnik, nem aprózta el a dolgokat a Ubisoft, és az új kalandoknak hála talán még azok is visszanéznek egy kicsit a játékba, akik már régóta hozzá sem nyúltak. A tervek szerint március 3-án érkezik meg a kiegészítő PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és valamikor később, de még ugyanebben a hónapban Google Stadiára is.

Nektek hogy tetszik a Warlords of New York?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)