Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a Dark Zone igazi háborús övezet

|

Bár a Dark Zone-ban maguk a játékosok a legkiszámíthatatlanabbak, az ellenséges NPC-k is rengeteg kihívással kecsegtetnek.

Hirdetés

Jómagam még csak néhány órát töltöttem el a Dark Zone-ban, de az egyértelműen kiderült, hogy ha egyedül próbálkozik az ember, akkor nagyon meg kell válogatnia, hogy milyen tűzharcokba megy bele.

A The Division bétájához képest jelentősen megnövelték az ellenfelek számát, így nem ritkák a 8-10 fős csoportok sem. Az izgalom akkor kezdődik, amikor egy "sűrűn lakott" területre érünk, és egy háztömb három sarkán is állnak ellenséges karakterek, ilyenkor ugyanis simán előfordulhat, hogy miután leállunk harcolni a Last Man Batallion zsoldosaival, a lövöldözést meghallva a hátunkba kerülnek a Cleaners vagy a Rikers tagjai, ilyenkor pedig alsó hangon 15-20 ellenfél tör az életünkre minden oldalról, közben pedig még játékosok is leselkedhetnek a közelben.

Szóval a Dark Zone-ban csak óvatosan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)