Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a Red Storm szállítja a fegyvereket

|

Eggyel több csapat gondozza mostantól a Ubisoft Massive és a Reflections közös projektjét. A játék fegyverarzenálja már biztos kezekben van.

Hirdetés

A UbiBlogon közölték a hírt, miszerint már három csapat dolgozik azért, hogy a Tom Clancy’s The Division tökéletes élményt hozzon a taktikai akciójátékok rajongóinak. A Ubisoft Massive marad továbbra is a vezető, de a Red Storm fog segédkezni a multiplayer központú lövölde összerakásában.

A választás majdhogynem magától értetődő volt, tekintve, hogy ők pofozták ki anno a Rainbow Six és Ghost Recon címeket is. A Red Storm felel majd a fegyverekért a játékban. A csapat a Massive fejlesztőitől kapja meg, hogy milyen arzenál szükséges, majd a srácok elkezdik az alapoktól felépíteni a flintákat. A Red Storm egyenesen a katonaságtól kapja a segítséget az élethű fegyverek megalkotásához.

Az eszközök mellett az új csapat felel a vizuális és hanganyagok egyes részeiért, hogy a világ is annyira élethűnek tűnjön, amennyire csak lehet.  Van még idejük a részletek kidolgozására, tekintve, hogy a Tom Clancy’s The Division megjelenés legkorábban idén év végén remélhető PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)