Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ajándékok várnak rád, ha bejelentkezel

|

A Ubisoft Massive a Tom Clancy's The Division első születésnapját ünnepli, méghozzá azzal, hogyha a megadott időszak alatt valaki belép a játékba, meglepetéseket kap cserébe.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division új kiegészítői mellett a Ubisoft Massive azt is bejelentette, hogy a játék egyéves fennállását azzal szeretnék megünnepelni, hogy kedveznek az ügynököknek. 

A kezdeményezés értelmében aki március 9. és 16. között bejelentkezik a Tom Clancy's The Divisionbe, az különböző Anniversary bónuszokat kap ajándékba: 200 prémium kredit és egy új emote, a "Rocky-style" várja, ráadásul az említett időszak alatt két dupla jutalmat kínáló event is érvénybe lép, amelyekkel tovább erősíthetőek a karakterek. Íme: 

A Tom Clancy's The Division 2016. március 8-án jelent meg és ha még emlékeztek rá, számos sebből vérzett, azóta viszont sokat fejlődött, érdemes lehet hozzá visszatérni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)