Hirdetés

Tom Clancy's The Division béta - már lehet jelentkezni!

|

A Ubisoft fellőtte a Tom Clancy's The Division béta aloldalát, megindult a jelentkezés.

Hirdetés

A Ubisoft az E3 2015-ön megmutatta, hogy hogyan is fog kinézni a Tom Clancy's The Division PvP játékmódja, illetve a Dark Zone-t ki is lehetett próbálni a rendezvényen.

A kiadó azt is megígérte, hogy a Tom Clancy's The Division megjelenés előtt még lesz egy béta is, ahol a játékosok elvihetik majd egy körre a Ubisoft legambiciózusabb projektjét. A cég most is fel is lőtt egy oldalt, ahol megindult a regisztráció a Tom Clancy's The Division bétára.

Egyelőre pontos dátumok nincsenek, viszont az már most biztos, hogy az Xbox One-os közösség még 2015 decemberében belekóstolhat a játékba, a PlayStation 4-es és PC-s játékosoknak viszont majd 2016 elején nyílnak meg a Tom Clancy's The Division béta kapui.

Azok, akik előrendelik a Tom Clancy's The Divisiont, automatikusan bekerülnek a bétába, mindenki másnak pedig elő kell regisztrálnia, hogy tesztelhessen majd. A The Division megjelenés március 8-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)