Tom Clancy's The Division - már a bétában is elég komoly a pálya mérete (videó)

|

Bár a bétában csak egy gondosan körbehatárolt területet járhatunk be, a Tom Clancy's The DIvision térképén már most jó néhány percünk rámegy, míg eljutunk az egyik végpontból a másikig.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

Érthető módon a gamer világ apraja-nagyja a Tom Clancy's The Division bétáját nyüstöli látástól vakulásig a hétvégén, aminek a világában már most rengeteg apró sztori-elemet és még egy vicces utalást is találhatunk. Egy lelkes gamer most azt lemérte, nagyjából mennyi időnk menne rá, ha egy hosszabb sétára indulnánk a katasztrófa sújtotta New Yorkban.

Hirdetés

TheyCallMeConor nevű YouTuber rendszeresen ki szokta próbálni, milyen sokáig tart átsétálni egy-egy játék egyik végéből a másikba, így amíg tehette ezt a kísérletet a Division bétájában is megcsinálta. Bár egyelőre csak a teljes játékban helyet kapó Manhattan sok részét is lezárták előlünk, a sprint opciót nem használva így is nagyjából 21 percbe tellett, míg a pálya egyik végétől, a Hudson-öböltől elért a Dark Zone azon pontjáig, ami a legtávolabb esik a kezdőponttól. 

Persze a Division világában ritkán érdemes egyenes vonalban haladni, ugyanis a kis sikátorokban, apró hátsó kertekben és még a háztetőkön is rengeteg apró érdekességet, vagy éppen hasznos zsákmányt találhatunk.

Ti nyüstölitek a bétát? Hogy tetszik?

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!