Hirdetés

Tom Clancy's The Division - az 1.2-es frissítéssel jön az új Incursion

|

A térképen már most is látható, viszont arra sem kell sokat várni, hogy bemehessünk, a Broken Circle Incursion területére. Mást is hoz az 1.2-es patch.

Hirdetés

A májusi szuper ajándékokat csak a Season Passosok kapják meg (biztosan jól elszontyolodott most mindenki, akinek nincs), de ingyenes tartalmak is érkeznek a hónapban.

Egyelőre még nem tudni, mikor élesedik az 1.2-es patch (jövő héten fogják bejelenteni), de várhatóan vagy két hét múlva, vagy az azt követő csütörtökön. Ez a frissítés megduplázza a Phoenix Credit limitjét, valamint elérhetővé teszi a Falcon Lostnál nagyobb Incursiont, a Broken Circle-t, melyhez végül nem 220-as, csak 150-es Gear Score-os felszerelés kell. 

A fegyverekkel nem babrálnak, viszont a felszereléssel kapcsolatos bugokat javítják, nerfelik a talenteket (köztük Brutalt), erősebbé teszik a performance gear modokat, valamint bevezetik a Toughness statot, ami a Health, az Armour és a Stamina alapján számolódik. Ha közelebb kerültünk a megjelenéshez, szólunk majd, érdemes lehet visszanézni, hátha ez izgalmasabb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)