Hirdetés

Tom Clancy's The Division - mi is az a Dark Zone? (videó)

|

A Dark Zone nem a vidámpark, de még csak nem is egy éjszakai klub neve. A The Division új videójából megtudhatjátok, mi áll a rejtélyes, elkerített zónák létrejöttének hátterében.

Hirdetés

Az emberek azt hitték, csak egy influenzajárvány söpör végig az országon, de később kiderült, hogy nagyobb a baj. Viszont úgy néz ki, senki nem lett se mutáns, se zombi.

Két dolog lehetséges: a Ubisoft a nem emberi ellenfelek leleplezését későbbre tartogatja, vagy a The Divisionben a rejtélyes fertőzés, ami megtizedelte az Egyesült Államok lakosságát, csak ennyit csinál; öl. Milyen fura ezt hallani.

Mindenesetre az alábbi videó azt magyarázza el, hogyan alakultak ki az úgynevezett Dark Zone-ok, avagy azok a területek, amiket a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében kerítéssel vettek körbe, és hogy a betegség olyan súlyos volt, hogy a katonáknak értékes felszereléseiket és legerősebb fegyvereiket hátrahagyva kellett menekülniük. És még az áram is elment.

A The Division március 8-án jelenik meg, a bétára itt tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)